33 jaargangen van Skepter op USB

USB-kaart met Skepters - jaargang 1 t/m 27
USB-kaart met Skepters – jaargang 1 t/m 33

Deze USB-kaart ter grootte van een creditcard kan worden aangesloten op een normale USB-poort van uw computer door het stekkertje (een kleine USB-stick) uit te klappen. De kaart bevat 33 jaargangen van het tijdschrift Skepter (1988-2020), in totaal 114 geïllustreerde nummers in PDF-formaat. De Skepters kunnen worden bekeken met de Adobe Reader en zien er dan net zo uit als de papieren versie.

** Het archief is nu ook als download verkrijgbaar in onze webshop! **

Via het keuzemenu kunt u makkelijk een Skepter openen. Alle Skepters zijn voorzien van bladwijzers. De hele verzameling kan bovendien gemakkelijk automatisch worden doorzocht met behulp van een volledige index waarin alle voorkomende namen en woorden zijn opgenomen. Artikelen kunnen desgewenst worden geprint.

De Skepters kunnen ook worden gelezen op een iPad of andere tablet. In de handleiding staat meer informatie.

Bestel deze USB-kaart voor € 17,50 door het onderstaande formulier in te vullen. De kaart wordt u dan zo spoedig mogelijk toegezonden.

Donateurs van Skepsis kunnen de USB-kaart voor  € 12,- bestellen. (Dit geldt niet voor abonnees. De penningmeester controleert of u donateur bent.)

Woont u buiten Nederland, bestel de USB-kaart dan voor dezelfde prijs door uw gegevens op te sturen naar info@skepsis.nl.


Totaal