Aanmelding als donateur of abonnee

Abonnees en donateurs ontvangen vier keer per jaar het tijdschrift Skepter. Nieuwe donateurs ontvangen als welkomstgeschenk een USB-kaart met de eerste 33 jaargangen in pdf-formaat. Door donateur van Skepsis te worden steunt u het werk van de stichting en krijgt u een flinke reductie op de deelnameprijs voor ons interessante congres, dat jaarlijks wordt gehouden. Voor een donateurschap voor het jaar 2021 betaalt u 40 euro. Mocht u meer willen doneren, dan kunt u een bericht aan het formulier toevoegen.

Bent u alleen in het tijdschrift geïnteresseerd, neem dan een abonnement. De abonnementsprijs voor jaargang 34 (2021) is 23 euro.

Abonnementen en donateurschappen worden telkens aan het begin van het jaar geïnd. Wanneer u in de loop van het jaar instapt, krijgt u per nummer dat u van dat jaar misloopt 5,75 euro korting (u kunt oudere nummers desgewenst als losse nummers bestellen). Wilt u de laatst verschenen Skepter niet ontvangen, geef dat dan op het aanmeldingsformulier. Ook dan brengen we 5,75 euro minder in rekening.

We hopen dat u ons toestemming geeft om het bedrag jaarlijks automatisch te incasseren, want dat bespaart onze administratie veel tijd. U kunt de machtiging eenvoudig per e-mail weer intrekken. Mocht er op dat moment al geld van uw rekening zijn afgeschreven voor een komende jaargang, dan wordt het volledige bedrag teruggestort. De incasso wordt altijd per e-mail aangekondigd. Het is ook mogelijk om zelf geld over te maken, maar in dat geval betaalt u jaarlijks 2 euro extra voor de administratiekosten.

NB Voor aanmelders met een adres buiten Nederland: abonnees betalen 10 euro meer als tegemoetkoming in de verzendkosten. Voor donateurs geldt deze porti-toeslag niet. Indien gekozen is om de laatst uitgekomen Skepter te ontvangen, zal die als pdf worden verstrekt, omdat het versturen van losse nummers naar het buitenland tamelijk kostbaar is geworden.

U kunt ook iemand anders een abonnement cadeau doen!

Skepter 34.3 (2021)

Hiernaast ziet u een afbeelding van de nieuwste Skepter (nr. 34.3), die op 19 augustus 2021 is uitgekomen. Dit is het tweede nummer van de jaargang 2021.

Nadat wij uw formulier hebben ontvangen, ontvangt u de Skepter zo spoedig mogelijk. Onze administratie zal later nog contact met u opnemen. Uw IBAN graag zonder punten of spaties invullen. Het formulier werkt alleen voor een Nederlands of Belgisch IBAN, heeft u een bankrekeningnummer in een ander land, neem dan via het algemene contactformulier contact op met ons.

Aanmelden als abonnee

Aanmelden als donateur