Aanmelding als donateur of abonnee

Via het onderstaande formulier kunt u zich aanmelden als donateur of abonnee voor het jaar 2019

In beide gevallen ontvangt u vier keer per jaar het tijdschrift Skepter.

Nieuwe donateurs ontvangen als welkomstgeschenk een USB-kaart met de eerste 30 jaargangen in pdf-formaat. Door donateur van Skepsis te worden steunt u het werk van de stichting en krijgt u een flinke reductie op de deelnameprijs voor ons interessante congres, dat jaarlijks wordt gehouden. Voor een donateurschap voor het jaar 2019 betaalt u 40 euro. Mocht u meer willen doneren, dan kunt u een bericht aan het formulier toevoegen.

Bent u alleen in het tijdschrift geïnteresseerd, neem dan een abonnement. De abonnementsprijs voor jaargang 31 (2019) is 23 euro.

Abonnementen en donateurschappen worden telkens aan het begin van het jaar geïnd. Wanneer u in de loop van het jaar instapt, krijgt u per nummer dat u van dat jaar misloopt 5,75 euro korting (u kunt oudere nummers desgewenst als losse nummers bestellen). Wilt u de laatst verschenen Skepter niet ontvangen, geef dat dan op het formulier aan. Ook dan brengen we 5,75 euro minder in rekening.

De nieuwe aanmeldingen die wij ontvangen tót het verschijnen van het eerste nummer van 2019 (verwacht begin maart) worden verwerkt als aanmeldingen voor de hele jaargang 2019.  Als u op het formulier kiest ook nummer 31.4 te ontvangen, zal het totaalbedrag dat de eerste keer geïncasseerd zal worden dus 5,75 hoger zijn (bijv. 28,75 euro voor een abonnement met toezending van Skepter 31.4 als u toestemming geeft voor automatische incasso).

We hopen dat u ons toestemming geeft om het bedrag jaarlijks automatisch te incasseren, want dat bespaart onze administratie veel tijd. U kunt de machtiging eenvoudig per e-mail weer intrekken. Mocht er op dat moment al geld van uw rekening zijn afgeschreven voor een komende jaargang, dan wordt het volledige bedrag teruggestort. De incasso wordt altijd per e-mail aangekondigd. Het is ook mogelijk om zelf geld over te maken, maar in dat geval betaalt u jaarlijks 2 euro extra voor de administratiekosten.

NB Voor aanmelders met een adres buiten Nederland: abonnees betalen 10 euro meer als tegemoetkoming in de verzendkosten. Voor donateurs geldt deze porti-toeslag niet. Indien gekozen is om de laatst uitgekomen Skepter te ontvangen, zal die als pdf worden verstrekt, omdat het versturen van losse nummers naar het buitenland tamelijk kostbaar is geworden.

U kunt ook iemand anders een abonnement cadeau doen!

Skepter 31.4 (2018)

Hiernaast ziet u een afbeelding van de nieuwste Skepter (nr. 31.4), die op 30 november 2018 is uitgekomen. Dit is het vierde nummer van de jaargang 2018.

Nadat wij uw formulier hebben ontvangen, ontvangt u de Skepter zo spoedig mogelijk. Onze administratie zal later nog contact met u opnemen. Uw IBAN graag zonder punten of spaties invullen. Het formulier werkt alleen voor een Nederlands of Belgisch IBAN, heeft u een bankrekeningnummer in een ander land, neem dan via het algemene contactformulier contact op met ons.

Onderaan het formulier staat een verificatiecode die u even moet overtypen om spam tegen te houden.

Zie ook onze privacyverklaring.

* verplicht veld