Aanmelden als donateur of abonnee (2024)

Abonnees en donateurs ontvangen vier keer per jaar het tijdschrift Skepter. Nieuwe donateurs ontvangen als welkomstgeschenk het digitale Skepterarchief met de eerste 36 jaargangen in pdf-formaat. Door donateur van Skepsis te worden steunt u het werk van de stichting en krijgt u een flinke reductie op de deelnameprijs voor ons interessante congres, dat jaarlijks wordt gehouden. Voor een donateurschap voor het jaar 2024 betaalt u 45 euro. Mocht u meer willen doneren, dan kunt u een bericht aan het formulier toevoegen.

Bent u alleen in het tijdschrift geïnteresseerd, neem dan een abonnement. De abonnementsprijs voor jaargang 37 (2024) is 28 euro.

Abonnementen en donateurschappen worden telkens aan het begin van het jaar geïnd. Wanneer u in de loop van het jaar instapt, krijgt u per nummer dat u van dat jaar misloopt 7 euro korting (u kunt oudere nummers desgewenst als losse nummers bestellen). Wilt u de laatst verschenen Skepter niet ontvangen, geef dat dan op het aanmeldingsformulier. Ook dan brengen we 7 euro minder in rekening.

Het bedrag jaarlijks automatisch incasseren, bespaart onze administratie veel tijd. U kunt de machtiging eenvoudig per e-mail weer intrekken. Mocht er op dat moment al geld van uw rekening zijn afgeschreven voor een komende jaargang, dan wordt het volledige bedrag teruggestort. De incasso wordt altijd per e-mail aangekondigd.

NB Voor aanmelders met een adres buiten Nederland: abonnees betalen 10 euro meer als tegemoetkoming in de verzendkosten. Voor donateurs geldt deze porti-toeslag niet. Indien gekozen is om de laatst uitgekomen Skepter te ontvangen, zal die als pdf worden verstrekt, omdat het versturen van losse nummers naar het buitenland tamelijk kostbaar is geworden.

U kunt ook iemand anders een abonnement cadeau doen!

Skepter 37.2 (2024)

Hiernaast ziet u een afbeelding van de nieuwste Skepter (nr. 37.2), die op 24 mei 2024 is uitgekomen. Dit is het tweede nummer van de jaargang 2024.

Nadat wij uw formulier hebben ontvangen, ontvangt u de Skepter zo spoedig mogelijk. Onze administratie zal later nog contact met u opnemen. Uw IBAN graag zonder punten of spaties invullen. Het formulier werkt alleen voor een Nederlands of Belgisch IBAN, heeft u een bankrekeningnummer in een ander land, neem dan via het algemene contactformulier contact op met ons.

Aanmelden als abonnee

Aanmelden als donateur

Onze privacyverklaring vindt u hier.