Via het onderstaande formulier kunt u zich aanmelden als donateur voor het jaar 2021

Details over de prijzen van het donateurschap vindt u ook op deze pagina (maar u bent hoogstwaarschijnlijk via daar hier beland). Als u zich op deze manier aanmeldt, betaalt u voor de eerste periode direct. Als uw donateur blijft, zullen we het donateurschap als u die optie kiest in het vervolg via incasso innen (maar u krijgt daar telkens bericht over).

Nadat wij uw formulier hebben ontvangen, ontvangt u de Skepter zo spoedig mogelijk. Onze administratie zal later nog contact met u opnemen. Uw IBAN graag zonder punten of spaties invullen. Het formulier werkt alleen voor een Nederlands of Belgisch IBAN, heeft u een bankrekeningnummer in een ander land, neem dan via het algemene contactformulier contact op met ons.

De prijs in het formulier geldt voor het huidige nummer plus de nummers die in de jaargang 34 (2021) nog zullen verschijnen. Als u kiest om de huidige Skepter niet op te laten sturen, dan storten wij 5,75 euro op uw rekening terug.

NB Mocht dit formulier om een of andere reden niet voor u werken, gebruik dan de alternatieve wijze van aanmelden.

Zie ook onze privacyverklaring.Vond u dit artikel interessant? Overweeg dan eens om Skepsis te steunen door donateur te worden of een abonnement op Skepter te nemen.

Steun Skepsis