Geef een abonnement of donateurschap cadeau!

Skepter 37.2 (2024)

Gebruik onderstaand formulier als u iemand een abonnement op Skepter cadeau wilt doen of hem of haar meteen donateur wilt maken. Op de normale aanmeldingspagina staat uitgelegd wat de kosten zijn als u bijvoorbeeld halverwege het jaar een abonnement cadeau doet of wanneer u zich aanmeldt vóór het eerste nummer van een jaargang is verschenen en ook het laatste nummer van de voorgaande jaargang wil schenken.

Nadat wij uw betaling hebben ontvangen, verzenden wij de Skepter zo snel mogelijk. Onze administratie zal later nog contact met u opnemen. Uw IBAN graag zonder punten of spaties invullen. Het formulier werkt alleen voor een Nederlands of Belgisch IBAN, heeft u een bankrekeningnummer in een ander land, neem dan via het algemene contactformulier contact op met ons.

Eenmalige abonnementen en donateurschappen zijn altijd voor vier nummers maar we vragen u of u wilt aangeven of eerst toegezonden nummer het laatst verschenen nummer moet zijn of het eerstvolgend te verschijnen nummer.

De prijs van een doorlopend abonnement of donateurschap geldt voor het huidige nummer plus de nummers die in jaargang 37 (2024) zullen verschijnen. Als u kiest om de huidige Skepter niet op te laten sturen, dan storten wij 7 euro op uw rekening terug.

NB. Als u voor een doorlopend cadeau-abonnement of donateurschap kiest, geeft u ons toestemming om in het vervolg de jaarlijkse bijdrage via automatische incasso te innen. Zie ook onze privacyverklaring.


Om de afhandeling van cadeau-abonnementen goed te laten verlopen, hebben we zowel van de gelukkige ontvanger als van de gulle schenker gegevens nodig.