Proefnummer en losse nummers van Skepter

Om een goede indruk te krijgen van de papieren Skepter, kunt u een compilatie-Skepter downloaden door op de afbeelding hiernaast te klikken.

In deze compilatie zijn artikelen in de originele opmaak opgenomen uit vier voorgaande Skepters. Deze artikelen staan ook (bijna) allemaal al online, zodat u een vergelijking kunt maken (veel artikelen uit Skepter verschijnen na loop van tijd op de website).

Voor het bestellen van losse nummers kunt het onderstaande formulier gebruiken. De prijs is 8,50 euro per nummer. De recente nummers zijn zeker voorradig. Als u een ouder nummer bestelt dat niet meer leverbaar is, dan krijgt u daarover uiteraard bericht. De inhoudsopgave van de Skepters kunt u inzien via deze pagina.

Digitale versies van Skepter zijn ook verkrijgbaar (als pdf). Recente nummers zijn het gemakkelijkst direct te betalen en te downloaden via onze webwinkel.
Voor de nummers die daar niet in staan kunt u ook onderstaand formulier gebruiken.

Skepter 37.1 (2024)

U kunt natuurlijk ook meteen abonnee of donateur worden via de aanmeldingspagina en op die manier het laatst uitgekomen nummer (zie de cover hier links) ontvangen.

Vanwege de hoge portokosten worden er geen losse nummers naar buitenland verzonden. Wie buiten Nederland woont, kan zich wel abonneren.

U ontvangt per e-mail een bevestiging van uw bestelling.

 

Bestelformulier (iDEAL of Creditcard)

Zie ook onze privacyverklaring. 

Vond u dit artikel interessant? Overweeg dan eens om Skepsis te steunen door donateur te worden of een abonnement op Skepter te nemen.

Steun Skepsis