Proefnummer en losse nummers van Skepter

proefnummer-coverOm een goede indruk te krijgen van de papieren Skepter, kunt u een compilatie-Skepter downloaden door op de afbeelding hiernaast te klikken.

In deze compilatie zijn artikelen in de originele opmaak opgenomen uit vier voorgaande Skepters. Deze artikelen staan ook (bijna) allemaal al online, zodat u een vergelijking kunt maken (veel artikelen uit Skepter verschijnen na loop van tijd op de website).

Voor het bestellen van losse nummers kunt het onderstaande formulier gebruiken. De prijs is 7 euro per nummer (4 euro voor een PDF-versie). De recente nummers zijn zeker voorradig. Als u een ouder nummer bestelt dat niet meer leverbaar is, dan krijgt u daarover uiteraard bericht. De inhoudsopgave van de Skepters kunt u inzien via deze pagina.

 

Skepter 32.3 (2019)

U kunt natuurlijk ook meteen abonnee of donateur worden via de aanmeldingspagina en op die manier het laatst uitgekomen nummer (zie de cover hier links) ontvangen.

Vanwege de hoge portokosten worden er geen losse nummers naar buitenland verzonden. Wie buiten Nederland woont, kan zich wel abonneren.

U ontvangt per e-mail een bevestiging van uw bestelling.

Bestelformulier (iDEAL of Creditcard)

Zie ook onze privacyverklaring.