Skepsiscongres 2020 – kies mee!

Het jaarlijkse congres van Stichting Skepsis zal in 2020 een heel ander karakter kennen dan voorgaande edities vanwege de coronacrisis. Hoewel het in principe mogelijk is om begin november weer een evenement met een publiek van enige honderden personen te organiseren, lijkt het ons nog niet verstandig om er op te rekenen dat er dan ook voldoende animo voor is bij publiek en sprekers. We pakken het dit jaar dus anders aan, het zal meer een online gebeurtenis worden.

Welke spreker ziet u graag terug?

Ons plan is nu om een aantal sprekers die eerder op Skepsiscongressen geweest zijn, een update te laten geven over het onderwerp waar ze over gesproken hebben. Zijn er nieuwe ontwikkelingen en inzichten? Via onderstaande poll kunt u meedenken over wie wij daarvoor zouden moeten benaderen. In de lijst staan de sprekers van de laatste tien congressen, waarvan u er maximaal drie kunt aankruisen. Sprekers van eerdere congressen kunt u eventueel zelf toevoegen.

Weet u niet meer precies waar de sprekers hieronder over spraken, dan kunt u dat makkelijk terugvinden op de pagina met het overzicht van de congressen.

 

This poll is no longer accepting votes

Welke spreker(s) van voorgaande congressen ziet u graag nog eens terug? (max. 3 aankruisen)

 

 

 

Vond u dit artikel interessant? Overweeg dan eens om Skepsis te steunen door donateur te worden of een abonnement op Skepter te nemen.

Steun Skepsis