Stichting Skepsis

Lees over deze zaken in ons blad Skepter

 

Laatst toegevoegde artikelen
Frederic Leighton: Flaming June (1895). (Museo de Arte de Ponce, Puerto Rico | Wikimedia Commons)

Melatonine

Melatonine is gemakkelijk als voedingsupplement te kopen, ook in hoge doseringen, maar de beroepsorganisatie van apothekers vindt dat het onder begeleiding van een arts ‘aangemeten’ moet worden.

Lees verder

Website van αlpha solutions B.V. , het bedrijf van Adriaan Koene.

Belakovs, het volgende bedrijf

Investeerder Adriaan Koene (Alpha Solutions BV) gelooft in de praatjes van de Letse uitvinder Voldemar Belakovs en was niet blij met een eerder artikel uit Skepter waarin die kritisch tegen het licht worden gehouden. ...

Lees verder

Konijnenhol

Hoe ga je op verstandige manier om met vrienden of familieleden die zich verloren hebben in complottheorieën? Mick West biedt met dit boek de helpende hand.

Lees verder

Wetenschap van gene zijde

Bespreking van Wetenschap van gene zijde, de publiekseditie van het proefschrift van Ingrid Kloosterman over de parapsychologie aan de Nederlandse universiteiten.

Lees verder

(foto: jurii | Wikimedia Commons)

Aluminium

Via voedsel, fijnstof, medicijnen en bijvoorbeeld cosmetica krijgen we steeds vaker aluminium binnen. Sommigen verdenken het metaal van betrokkenheid bij het onstaan van Alzheimer en borstkanker.

Lees verder

Dit bericht verschijnt als startpagina als de standaard homepage van deze website om een of andere reden onbruikbaar is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.