Proefnummer en losse nummers van Skepter

proefnummer-coverOm een goede indruk te krijgen van de papieren Skepter, kunt u een compilatie-Skepter downloaden door op de afbeelding hiernaast te klikken.

In deze compilatie zijn artikelen in de originele opmaak opgenomen uit vier voorgaande Skepters. Deze artikelen staan ook (bijna) allemaal al online, zodat u een vergelijking kunt maken (veel artikelen uit Skepter verschijnen na loop van tijd op de website).

Voor het bestellen van losse nummers kunt het onderstaande formulier gebruiken. De prijs is 7 euro per nummer. De recente nummers zijn zeker voorradig. Als u een ouder nummer bestelt dat niet meer leverbaar is, dan krijgt u daarover uiteraard bericht. Per besteld nummer zal 7 euro van uw rekening worden afgeschreven via incasso. De inhoudsopgave van de Skepters kunt u inzien via deze pagina.

Skepter 31.3 (2018)

U kunt natuurlijk ook meteen abonnee of donateur worden via de aanmeldingspagina en op die manier het laatst uitgekomen nummer (zie de cover hier links) ontvangen.

Zorg ervoor dat de naam die u opgeeft bij het rekeningnummer hoort en voer dit nummer in zonder spaties of punten. U ontvangt per e-mail een bevestiging van uw bestelling.

Vanwege de hoge portokosten worden er geen losse nummers naar buitenland verzonden. Wie buiten Nederland woont, kan zich wel abonneren.

Onderaan het formulier staat een verificatiecode die u even moet overtypen om spam tegen te houden.

Bestelformulier (via incasso)

Zie ook onze privacyverklaring.

* verplicht veld